PH aceite de rosa mosqueta

PH Aceite de Rosa Mosqueta

Regenerador natural de la pell

PH aceite de rosa mosqueta

Cuida, protegeix i rehidrata la pell.

El PH Aceite de Rosa Mosqueta de Issislen Laboratori té una puresa del 100%, conservant intactes totes les seves propietats beneficioses, mantenint així el nostre compromís d’alta qualitat i exclusivitat.

Per a la seva elaboració només utilitzem llavors extretes del fruit de rosa mosqueta conreada en el con sud de Xile.


Presentació: 30 ml.


Descobreix els beneficis del PH Aceite de Rosa Mosqueta

A més dels seus efectes en les capes externes de la pell el PH Aceite de Rosa Mosqueta vitalitza les cèl·lules de les capes interiors revigorizando la producció de col·lagen i elastina, responsables de la fermesa i elasticitat de la pell, de manera que:

– Regenera i nodreix la pell eliminant arrugues no profundes.

– Redueix cicatrius i estries.

– Redistribueix la pigmentació atenuant les taques de la pell.

– A través de l’autogeneració de melanina realitza accions preventives i correctives contra el fotoenvelliment i els problemes cutanis derivats de l’exposició a radiacions solars.

Amb una densitat, color i brillantor extraordinari el PH Aceite de Rosa Mosqueta de Issislen Laboratori és un producte únic i representa una referència en el sector dermocosmètic internacional.

PH aceite de rosa mosqueta

D’on prové l’Oli de Rosa Mosqueta?

L’Oli de Rosa Mosqueta s’extreu de la llavor continguda en el fruit de la Rosa Aff. Rubiginosa. Conté alts nivells d’àcids grassos essencials poliinsaturats (EFA’s), concretament àcids linoleic (44-49%) i linolènic (28-35%). Aquests àcids són responsables de la beneficiosa acció de l’Oli de Rosa Mosqueta en la regeneració de la pell i són indispensables per a àrees corporals en què hi ha alts índexs de proliferació de cèl·lules noves, com ara la cara. A més, la pela pulposa de les seves llavors presenta un alt contingut de vitamina C.

L’Oli de Rosa Mosqueta és un dels productes que més interès ha despertat en els darrers anys en els àrees de dermatologia, nutrició i cosmètica causa que els seus usos i aplicacions van des del camp de la regeneració de teixits danyats per cremades o per exposició a quimioteràpia fins a tractaments facials contra l’envelliment prematur de la pell o de prevenció en la formació d’arrugues.

Les propietats úniques de l’Oli de Rosa Mosqueta ser descobertes a través d’un estudi dut a terme per un equip d’investigadors de la Facultat de Química i Farmacologia de la Universitat Concepció de Xile. L’estudi es va basar en les propietats cicatritzants l’oli de Rosa Mosqueta en 180 pacients que tenien cicatrius degudes a cirurgia, cremades i altres afeccions que provocaven un envelliment prematur de la pell. Els resultats van ser sorprenents: l’aplicació continuada de l’oli de rosa de mosqueta ajudava d’una manera efectiva a atenuar els problemes descrits.

COM UTILITZAR-HO

Aplicar una quantitat suficient de PH Aceite de Rosa Mosqueta a la zona indicada de la pell.
No exposar al sol.