Gràcies, PROFESSIONALS

per la vostra confiança en els nostres productes

Deixa’t aconsellar per aquests professionals

 

Fisioterapeutes

Estètiques

Farmacèutics

Massatgistes

Dietètiques i Herbolaris

Entrenador personal

Els  millors professionals

Fisioterapeutes

Els productes de Issislen són un complement perfecte per als vostres tractaments terapèutics i de rehabilitació.

Si entre les vostres tècniques curatives feu massatges, el PHMentoil és un oli que permet treballar la zona afectada.

La seva composició és completament natural i us permetrà treballar la zona sense produir un efecte gras a la pell.

Si preferiu combinar el fred i la calor amb un sol producte, us recomanem PHQUIROGEL. Un gel fet amb principis actius que us permetrà treballar la zona afectada i fer que el pacient noti una millora.

Si superviseus el benestar físic d’esportistes i atletes el podeu recomanar per abans i després de la pràctica esportiva. La seva utilització prevéu agulletes i sobrecàrregues musculars.

Massatgistes

El nostre oli PH-Mentoil us permetrà que les vostres mans llisquin per la zona a tractar sense crear grumolls ni un efecte greixós a la pell. La seva alta capacitat d’absorció permet deixar a l’pacient amb una agradables sensació.

Per finalitzar els massatges us recomanem PH-QUIROGEL, la seva textura no és recomanable per a treballar amb ell durant tot el massatge, però si per finalitzar la sessió.

En un sol producte es combina l’efecte fred-calor. En funció del nivell d’inflamació de la zona tractada actua el fred o la calor.

Una de les grans virtuts de PH-QUIROGEL és que el podeu fer servir a l’esquena, a les cames, als turmells, etc. en qualsevol zona de el cos que pateixi molèsties sempre que no hi hagi ferides a la pell.

Si us dediqueu a l’massatge esportiu és un producte molt indicat per a descàrregues musculars i massatge després d’una carrera o competició.

Estètiques

Com esteticista és molt probables que facis massatges estètics per tractar l’acumulació de greix en una zona localitzada.

O bé és probable que treballis fent drenatges, remodelant contorns per trencar els nòduls grassos.

En aquest tipus de massatge pots utilitzar PH-QUIROGEL. T’ajudarà a eliminar líquids i a millorar la circulació sanguínia i limfàtica.

Entrenador personal

Si et dediques a entrenar de manera personalitzada, un dels teus millors aliats és el PH-QUIROGEL.

Usant-lo abans i després de la pràctica esportiva i evitaràs sobrecàrregues i agulletes. Ajudarà a que la musculatura es recuperi de manera més ràpida. També està indicat per a petites lesions, aplicant el producte amb un petit massatge.

Farmacèutics

Per recomanar PH-QUIROGEL al teu establiment?

Més de 25 anys al mercat avalen els beneficis d’aquest producte. El nostre gel blau va ser el primer del mercat dissenyat, pensat i elaborat per millorar les molèsties musculars.

Un altre motiu són els nostres principis actius i els nostres formats. El nostre roll on va ser dels primers a aparèixer en el sector de la salut i el benestar. Molt còmode en el seu ús, al no tocar-lo amb les mans és un format indicat per utilitzar-lo en l’oficina, en l’esport, al cotxe ….

A més, pots accedir als nostres productes, si un dels nostres comercials no t’ha visitat, a través d’un dels distribuïdors de referència de productes naturals com ara ACTIBIOS, FELIUBADALÓ, FEDERACIÓ FARMACÈUTICA, NATURITAS etc etc.

És un producte que el pots recomanar per a cames cansades, molèsties d’esquena, mala circulació, esquinços, torticoli, sobrecàrregues musculars, etc etc.

Quan et demanin un producte que aporti sensació de fred-calor: PH-QUIROGEL.

Dietètiques i Herbolaris

Tenir PH-QUIROGEL al vostre establiment és una garantia per poder atendre totes aquelles persones amb molèsties. Un dels seus grans valors són els seus principis actius i la seva efectivitat.

És un producte que s’absorbeix amb molta facilitat i que deixa una gran sensació de benestar.

Per cames cansades, molèsties musculars, esquinços, mala circulació … la seva infinitat d’usos és una de les seves grans virtuts.

Josep Anselm Clavé, 47 · local 5
08950 - Esplugues de Llobregat

De dilluns a divendres:
-- 9 a 15 h. - 16:30 a 20 h.

Facebook

Twitter

Instagram

Youtube